Activatie

Voordat u aan de slag kunt met de installatie en configuratie van de VPN op uw computer dient u eenmalig enkele voorbereidende handelingen te verrichten. Op deze pagina lichten we die graag uitgebreider toe.

 

SIDN-whitelisting

SIDN voert verschillende whitelistings. Onze VPN routeert verkeer naar zowel de productieomgeving alsook de testomgeving van SIDN. We raden u aan de IP-adressen op zowel de whitelisting van test- als productie toe te voegen zodat u gelijk klaar bent.

U krijgt deze van ons 1 IPv4-adres en 1 IPv6-adres toegewezen. Deze IP-adressen zijn toegewezen aan onze VPN-dienst en doordat u inlogt op onze VPN-service worden deze IP-adressen ook aan uw computer toegekend. U en ook al uw collega’s in uw bedrijf met een account op onze dienst communiceren via ditzelfde IP-adres richting SIDN. Door het eenmalig whitelisten van deze IP-adressen bent u dus klaar voor nu en de toekomst.

 

Activatie VPN-dienst voor uw registrar account

Uw accountregistratie zal handmatig worden beoordeeld. Wij controleren uw lidmaatschap bij SIDN en bij een positieve uitkomst zullen we de dienst voor uw registraraccount activeren. U heeft hier geen omkijken naar, dit kost slechts wachttijd. De registrarcontrole vindt plaats alvorens we u de toegang verschaffen. Heeft u de gebruikersaccounts reeds ontvangen, dan bent u deze controle gepasseerd en zijn de instellingen reeds aangemaakt.